Begonnen in 1999, ter opluistering van het 40-jarig bestaan van Nautica in 2000.
Door het grote enthousiasme van zowel de zangers als de toehoorders nog steeds actief.
Veelvuldig wordt het koor gevraagd om op te treden.
Buiten de vereniging gebeurt dit met grote regelmaat op een braderie, in een bejaarde - en/of verzorgingshuis, maar ook op bijvoorbeeld de Wereld Havendagen te Rotterdam.

Het repertoire bestaat uit een 70-tal zeemansliederen , shanty's  en liedjes over Rotterdam.
Allemaal hebben de ongeveer 30 leden van het koor een binding met WSV.  Nautica .

In 2002 is een cd opgenomen met 15 liedjes ,waarvan u hiernaast de voor- en achterzijde ziet.

Door op de rechterfoto van de cd te klikken krijgt u een vergroting, waardoor  de liedjes en de sponsors van de cd te zien zijn.
Tevens vind u hier het telefoonnummer voor boekingen en inlichtingen.